Összesen: 2 találat
 elem / oldal
Rendezés: 
Ízes élet, színes élmények
Hozzáadva: 2015-10-14 23:31:45
Amikor az éppen csak leheletnyit édes vajas molnárkában rejtőző íncsiklandó sonkaszeletek és a lágyan ecetes hagyma íze különleges harmóniába fonódik, mikor a pohárban egy különleges rosé illata és színe csábít kóstolásra, s közben egy művészlelkű borász egy magát az őszinte konyha hívőjének valló gasztrobloggerrel beszélget, s közben jókedvű asztaltársaságban ül az ember, akkor úgy érezheti: kerek a világ. Ezt élhették át a Balatoni Kurzusok bormustrájának résztvevői a gyenesdiási Darnay pincében Trombitás Tamás és Somogyi Zoltán Max estjén. Másnap, a Gyenesi Iz-lelőn újabb élmények várták a vendégeket. S a programok folytatódnak...
Ízek, tudás, élmények
Hozzáadva: 2015-10-14 23:21:07
Aranyló ősz, finom ételek, zamatos borok, érdekes programok – a nyári szünet után újraindul a Balatoni Kurzusok sorozata, s a Gyenesi Íz-lelőre is várják mindazokat, akik szeretnének egy felejthetetlen nappal gazdagodni.
 


 
A projekt a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Elnökségének javaslata alapján, az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap társfinanszírozásában megvalósuló intézkedések Irányító Hatóságának jóváhagyásával készült.